VIDEO Čačić je upropastio svoje firme i ostavio dugove, sad želi trošiti novac svih Varaždinaca. Maknimo njega i Čehoka

Ivan Čehok i Radimir Čačić zajedno su prije 18 godina smjestili bale u Brezje, zatim su se posvađali i od tada, uz pomoć ostalih političara, rade na tome da se taj problem nikad ne riješi. Zašto? Jer bi onda oni bili nebitni.

Radimir Čačić uz sve to izrazio je želju da želi biti predsjednik Gradskog vijeća te upravljati novcem Grada, a samim time novcem svih građana Varaždina.

Podsjetimo da je svoju političku karijeru bildao na uvredama, prozivao, galamio i svađao se, a uspio je upropastiti i svoj privatni posao. Da ne zna s novcem dokazao je kad mu je propao Coning, a iza njega ostali su deseci milijuna kuna dugova prema državi, radnicima, kooperantima. Ostao je čak dužan i Gradu Varaždinu.

Gospodarstvenik i nezavisni kandidat Davor Patafta kaže da je vrijeme da se napokon maknu političari poput  Čačića i Čehoka, ali i svi koji su im pomagali da rade štetu.

– Političari se ponašaju kao da je imovina Grada njihova djedovina. Ali nije. To je djedovina od svih Varaždinki i  Varaždinaca. Oni si sad već dijele fotelje. Čačić kaže da će biti predsjednik Gradskog vijeća. Pa to je čovjek koji je uništio svojih 15 firmi. Pa HBOR-u je čak ostao dužan novce. Sad ćemo mu dati da upravlja milijardama proračunskog novca, a uzrokovao je pola problema koje Grad sad ima? – kaže Patafta.

Na kraju je poručio Varaždinkama i Varaždincima da izađu na izbore.

– Dosta je blata koje političari bacaju na Varaždin, idemo to blato pretvoriti u zlato, posvetimo se razvoju gospodarstva, pomognimo umirovljenicima da bolje žive, osigurajmo mladima jeftinije stanove i besplatne vrtiće. Idemo očistiti Varaždin i od bala i politike koja ih je tamo smjestila i zadržala do danas, politike koja nije u stanju riješiti ni jedan problem – rekao je Patafta i poručio Varaždinkama i Varaždincima da zaokruže listu broj 8 jer taj izbor donosi toliko potrebne promjene našem gradu Varaždinu.